از خانواده های فرزند پذیر دارای فرزند با شرایط خاص تقدیر بعمل آمد

در راستای ارتقای فرهنگ فرزندخواندگی و توسعه مسئولیت اجتماعی همزمان با ابلاغ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست، بهزیستی استان مرکزی نشست صمیمانه‌ای را با خانواده‌های فرزندپذیر کودکان نیازمند درمان(دارای بیماری خاص یا معلولیت) برگزار نمود.

دکتر حسین آبادی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در این آیین ضمن تاسف کشتار کودکان غزه و لبنان افزود: هدف ما از برگزاری این جلسه، فرهنگ سازی و تبیین فرزندخواندگی است تا خانواده هایی که شرایط لازم برای چنین موضوعی را دارند، بیشتر به این مهم تمایل پیدا کنند و کودکان دارای شرایط خاص در مراکز بهزیستی نمانند و در جمع گرم خانواده حضور پیدا کنند.

دکتر حسین آبادی  افزود: در حال حاضر 49 کودک بی سرپرست و بدسرپرست در مراکز شبانه روزی و مراکز شبه خانواده تحت نظارت بهزیستی در سراسر استان و5 کودک معلول وبیمار نیازمند پیگیری های خاص در مراکز نگهداری توانبخشی نگهداری میشوند .

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه در 6 ماهه نخست سال جاری 17 واگذاری شامل سپردن 15 کودک به فرزندخواندگی و 2 نفر به امین موقت صورت گرفته است، توضیح داد: سوال های زیادی در مورد طولانی شدن پروسه های واگذاری این کودکان به خانواده ها و سخت گیری های سازمان بهزیستی در این زمینه مطرح می شود اما لازم است بگوییم این بچه ها به دست ما امانت هستند و باید به بهترین و مناسب ترین شکل ممکن واگذار شوند.

وی تصریح کرد: معمولا هنگام فرزندپذیری در مراکز بهزیستی، خانواده ها به دنبال کودکان زیر دو سال، سالم و دارای شرایط خاص از نظر ظاهری هستند اما امروز دنبال این هستیم تا فضاسازی ایجاد کنیم  و نوع نگاه داوطلبان به پذیرش فرزند از مراکز بهزیستی را  تغییر دهیم .

دکتر حسین آبادی  با تاکید بر تجربه کانون گرم خانواده برای کودکانی که شرایط خاص و ویژه دارند، افزود: هر چقدر در این مراکز شرایط و امکانات برای کودکان و نوجوانان بدسرپست فراهم باشد اما جای کانون گرم خانواده را نمی گیرد. در طرح امین موقت، کودکان بدسرپرست، در فضای گرم خانواده قرار می گیرند و آن را تجربه می کنند اما باید بیشتر به این موضوع پرداخته شود و فرهنگ سازی لازم در این زمینه صورت گیرد.

lحمد علی اله دادی معاون امور اجتماعی با اشاره به 30 مهرماه روز فرزند خواندگی افزود : سازمان بهزیستی سالیانه برنامه ای را جهت تجلیل از خانواده ها دارد و این روز متناسب با تصویب قانون حمایت از اطفال ونوجوانان است و روز ملی فرزند خواندگی نام دارد.

وی با اشاره به رویکرد  سازمان بهزیستی به موضوع تسریع و تسهیل شرایط واگذاری کودکان به خانواده های واجد شرایط ادامه داد: خانواده به عنوان اصلی ترین نهاد پرورش روحی، جسمی و روانی انسان، نقشی بی بدیل در پرورش کودکان دارد و به همه همکاران و مراکز تحت نظارت توصیه می شود در راستای رساندن فرزندان بهزیستی به آغوش خانواده ها تلاش کنند.

معاون اموراجتماعی در خصو ص فرایند فرزند پذیری بیان نمود: ثبت نام فرزند خواندگی بهزیستی، از طریق این سامانه پس از انجام مراحل مربوطه و تکمیل فرم های مربوطه مطابق روند نحوه تکمیل فرم مقرر در سایت، انجام گرفته و پیگیری این درخواست، نیز از طریق سامانه مزبور، بخش پیگیری پرونده، امکان پذیر می باشد.

این مقام مسئول در خصوص فرآیند فرزندپذیری عنوان داشت: به منظور انجام کامل مصاحبه و پذیرش فرزندخواندگی، خانوادهها طی فرآیندی توسط همکاران مشاورومتخصص ما،مورد مشاوره قرارمیگیرند وخدمات مشاوره بهزیستی، معمولا تا سالها پس از فرزندپدیری به صورت مستمر به خانواده ها ارائه می شود.

اله دادی بیان داشت: دادگستری نیز علاوه بر همکاران ما همچون گذشته درکنار بهزیستی و خانواده ها، آماده کمک به حل مسائل قضایی و ساده سازی روند فرزندخواندگی است.

شایان ذکر است تقدیر و تشکر و اعطای لوح تقدیر به خانواده های فرزند پذیر پایان بخش این مراسم بود.

کد خبر 120951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد